Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
21
Ημερομηνία : 2018-10-21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

21 Ιουλιου 2017 - Ευχές με πολλή αγάπη από τον ΣΔΥ Αθήνας 2017

Ευχές με πολλή αγάπη από τον ΣΔΥ Αθήνας
Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει, με περισσή φροντίδα έβαλε την καλοκαιρινή του φορεσιά, όπως κάνει κάθε φορά. Ο ερχομός του πάντα είναι ξεχωριστός, γιατί ΌΛΟΙ μας περιμένουμε τις μέρες του καλοκαιριού για να χαρούμε, να ξεκουραστούμε, να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε νέες εικόνες, να ζήσουμε και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες κοντά στη Μάννα Φύση. Στη Μάννα Φύση εκεί που το καλοκαίρι βασιλεύει με απόλυτη κυριαρχία.
Όμως το φετινό καλοκαίρι μας έδειξε μια άλλη εικόνα από την συνηθισμένη του, ξαφνικές καταιγίδες και αστραπές σκέπασαν τον καταγάλανο ουρανό, βροχές, πλημμύρες όμοια ποτάμια μέσα στις πόλεις δημιούργησαν ένα κενό στη συνέχειά του.
Μήπως το φετινό καλοκαίρι θέλει να στείλει και αυτό κάποια μηνύματα για την ανθρώπινη αλόγιστη συμπεριφορά απέναντι στη Μάννα Φύση; Στον καθένα μας αναλογεί μερίδιο της απάντησης.
Εμείς όμως αγαπάμε το Καλοκαίρι, το Ελληνικό Καλοκαίρι, προσπαθούμε να το κρατήσουμε στη θέση που του ανήκει, στη γαλάζια θάλασσά μας, στα κάτασπρα νησιά του Αιγαίου Πελάγους, στα καταπράσινα νησιά του Ιονίου, του Αργοσαρωνικού, των Σποράδων, και στα πευκόφυτα βουνά της χώρας μας. Αγαπάμε και προστατεύουμε όσο μπορούμε τη Μάννα Φύση.
Πιστεύουμε ότι κάθε Δρομέας που έχει διανύσει διαδρομές μέσα στη Φύση, έχει τρέξει δίπλα σε δαντελωτές ακρογιαλιές έχει διασχίσει καταπράσινα δάση και βουνά, έχει ανηφορίσει στα Θεϊκά Μονοπάτια του Ολύμπου, και των άλλων βουνοκορφών της πατρίδας μας δεν μπορεί παρά μόνο να αγαπάει και να προστατεύει τη Φύση.
Εμείς στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) από της ιδρύσεώς του είμαστε και εξακολουθούμε να παραμένουμε κοντά στη Φύση. Για το λόγο αυτό θελήσαμε να σας χαρίσουμε μερικές εικόνες – φωτογραφίες από τις στιγμές που περάσαμε στην όμορφη Αλόνησσο το τριήμερο της Πεντηκοστής, στο νησί που σε μαγεύει η ομορφιά της Φύσης, στο νησί που το πράσινο γίνετε γαλάζιο – σμαραγδί και το γαλάζιο γίνετε η απόλυτη ένωση της Γης με τον Ουρανό.
Και θέλουμε Όλοι μας να σας ευχηθούμε να περάσετε το φετινό Καλοκαίρι μέσα σε όμορφες στιγμές και εικόνες που θα μείνουν στην Δέλτο της φαντασίας σας, σημείο αναφοράς και πηγή δύναμης για όποια δυσκολία παρουσιαστεί στη ζωή σας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Μέλη μας
Νίκο Μπουνιαλέτο για την εξαιρετική φωτογραφία του Ηλιοβασιλέματος στην Αλόννησο.
Και την Ιφιγένεια Μαντζάνα που η φωτογραφική της ματιά μας χάρισε όλες τις άλλες φωτογραφίες.
Καλό και Δροσερό Καλοκαίρι
Φιλικά
Ελένη Μπερτσάτου


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001