Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
26
27
28

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Αθλητισμός για Όλους

Προκήρυξη: 2ο Gentiki trail 17χλμ και 1ο Gentikaki trail 5χλμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 1. ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 17ΧΛΜ
 • ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ10:00
 • ΔΙΑΔΡΟΜΗΗ διαδρομή του αγώνα ακολουθεί σηματοδοτημένο μονοπάτι. Η απόσταση είναι 17 χλμ και η θετική υψομετρική +1100μ. ΧΑΡΤΗΣ 17ΧΛΜ
 • ΕΓΓΡΑΦΕΣΟι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο ΕΓΓΡΑΦΗ 17ΧΛΜ.Η κατάσταση εγγραφής θα φαίνεται στο παρακάτω πίνακα ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 17ΧΛΜ.
 1. ΓΕΝΤΙΚΑΚΙ TRAIL 5ΧΛΜ
 • ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ10:30
 • ΔΙΑΔΡΟΜΗΑπόσταση 5χλμ (μέρος της μεγάλης διαδρομής) και θετική υψομετρική +250μ
 • ΕΓΓΡΑΦΕΣΟι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο  ΕΓΓΡΑΦΗ 5ΧΛΜ. Η κατάσταση εγγραφής θα φαίνεται στο παρακάτω πίνακα  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 5ΧΛΜ.

Η λήξη εγγραφών είναι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Απέχει 10 χλμ από τη Λάρισα προς Συκούριο. Από την επαρχιακή οδό Λάρισας-Ευαγγελισμού, δεξιά μετά την INTERCOMM FOODS. ΟΔΗΓΙΕΣ 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 • 17χλμ10 ευρώ
 • 5χλμ 5 ευρώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής του αγώνα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.
1. Mε κατάθεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ και αγώνα 17χλμ ή 5χλμ.
ΠΡΟΣΟΧΗΣε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, εάν δεν καταβληθεί και η προμήθεια, δε θα ολοκληρωθεί η εγγραφή.
Αρ. Λογαριασμού: 252/002108-36
ΙΒΑΝ GR2201102520000025200210836
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
2. Με την καταβολή του ποσού στα γραφεία του Συλλόγου, Κάρλας Λάρισα, τις ώρες λειτουργίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ:
Οι παροχές του αγώνα είναι:
1. Αριθμός συμμετοχής
2. Αναμνηστικό μετάλλιο
3. Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
4. Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt
5. Παροχή νερού, ηλεκτρολυτών και μικρογευμάτων.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ Οι απονομές των νικητών θα γίνουν στις 14:00 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 17χλμ

   

Άνδρες
ΓΕΝΙΚΗ

Γυναίκες
ΓΕΝΙΚΗ

Έως 29 ετών

Έως 29 ετών

30-39

30-39

40-49

40-49

50-59

50+

60-64
65-69

 

70+

 

Προϋπόθεση για να γίνει ηλικιακή κατηγορία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων αθλητών/αθλητριών.
ΓΕΝΤΙΚΑΚΙ TRAIL 5χλμ
Γενική Ανδρών, Γενική Γυναικών

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 16:30-19:30 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο σημείο εκκίνησης 8:00-09:30. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Γραφεία Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας
www.larisamarathon.gr
Απόστολος Γούλας: 6932752733
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

 1. ΓΕΝΙΚΑ: Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των υπεύθυνων του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις επισύρει την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.
 1. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ:

Ο αγώνας των 17χλμ κλείνει στις 14:30 δηλαδή 4,5 ώρες μετά την εκκίνηση των 17χλμ. Θα υπάρχουν δύο ενδιάμεσα σημεία-όρια χρονικού αποκλεισμού στον αγώνα. Τα σημεία αποκλεισμού ορίστηκαν για την ασφάλεια των ίδιων των αθλητών και για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα. Όσοι αθλητές δεν καταφέρουν να περάσουν από αυτά τα σημεία στους χρόνους που αναφέρονται, θεωρούνται άκυροι και μπορούν να συνεχίσουν τον αγώνα μόνο με δική τους ευθύνη και αφού παραδώσουν τον αριθμό τους στους κριτές των σταθμών.

Ο 1ος χρόνος αποκλεισμού βρίσκεται στην κορυφή στη 1 ώρα και 45 λεπτά, δηλαδή 11:45, ενώ ο 2ος χρόνος αποκλεισμού είναι στη μέση της διαδρομής στις 2:15 ώρες.

Τα όρια αποκλεισμού είναι κοινά για όλες τις κατηγορίες των αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μετά από τη συμπλήρωση του χρόνου που αναφέρεται, οι σταθμοί συνεχίζουν να καταγράφουν τους αθλητές αλλά ως εκπρόθεσμους, και οι αθλητές που καταφθάνουν εκεί έχουν υποχρέωση να παραδώσουν τον αριθμό τους. Οι αθλητές που επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν τη διαδρομή εκτός συναγωνισμού και με δική τους αποκλειστικά ευθύνη, έχοντας σε κάθε περίπτωση παραδώσει πρώτα τον αριθμό τους. Τέλος, για να θεωρηθεί ένας τερματισμός κανονικός, θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 14:30, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, όλων των κατηγοριών. Όσοι αθλητές τερματίσουν εκπρόθεσμα, θα παρουσιαστούν στα επίσημα αποτελέσματα ως "εγκαταλείψαντες".

 1. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ:Κάθε αθλητής φέρει τον αριθμό αγώνα (bib) πάνω του, τον οποίο και είναι υποχρεωμένος να έχει πάνω σε εμφανές σημείο στην εμπρόσθια όψη της μπλούζας του. Ο αριθμός πρέπει να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να διπλωθεί, αποκρύβοντας έτσι οποιοδήποτε στοιχείο αναγράφεται πάνω στον αριθμό (χορηγοί, λογότυπα κλπ). Ουσιαστική αλλοίωση του αριθμού, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει σύγχυση στους υπεύθυνους καταγραφής των Σταθμών τιμωρείται με αποκλεισμό.
 1. ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:Η σήμανση της διαδρομής που τοποθετείται από τη Διοργάνωση, είναι προσωρινή, με στόχο την εξυπηρέτηση των αθλητών και μετά τον αγώνα θα αφαιρεθεί.

  5. ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ:
  Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού.
 1. ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ:Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να κινούνται στο μονοπάτι χωρίς να σχηματίσουν ομάδες που εκτείνονται σε πλάτος, εμποδίζοντας έτσι τους αθλητές που θα ήθελαν να προσπεράσουν. Όταν κάποιος αθλητής ειδοποιείται ότι πρέπει να κάνει στην άκρη για να προσπεραστεί, θα πρέπει να παραμείνει στην ανηφορική (εσωτερική) πλευρά της πλαγιάς.
 1. ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ:Η διοργάνωση αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών, υποστηρίζοντάς τους σε τρία σημεία.
 1. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές. Συστήνεται όμως να έχουν γυαλιά, καπέλο ή σκούφο, γάντια κι αντιανεμικό. Η εγκατάλειψη εξοπλισμού κατά μήκος της διαδρομής στα σημεία σταθμών γίνεται με ευθύνη του αθλητή.

  9. ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
  Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σε συγκεκριμένα τμήματα του μονοπατιού, τα οποία δείχνουν ένα απαγορευμένο κόψιμο/διαδρομή.

  10. ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:
   Οι Σταθμοί Τροφοδοσίας είναι ταυτόχρονα και Σημεία Ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να τους καταγράφουν οι κριτές. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό. Όποιος αθλητής δεν περάσει από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.
 1. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον Διευθυντή Αγώνα, τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής και τους υπεύθυνους σταθμάρχες στη ζώνη ευθύνης των οποίων καταγράφηκε το συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη.

  12. ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
  Η Επιτροπή αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας, διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Σε περιπτώσεις όπου το προσωπικό ασφάλειας και οι κριτές υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμό.
 1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ:Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

  14. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
   Τα επίσημα (οριστικά) αποτελέσματα του αγώνα δημοσιοποιούνται αρκετές ημέρες μετά τον αγώνα, προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων και ο απαραίτητος έλεγχος.
 1. ΕΠΑΘΛΑ:Θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους αθλητές.

Θα δοθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας και στους πρώτους άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής κατηγορίας. 

 1. ΠΟΙΝΕΣ:Η μοναδική ποινή που επιβάλλεται σε όλα τα παραπτώματα & παραβιάσεις κανονισμού, είναι ο αποκλεισμός/αποβολή. Επιβάλλεται σε: 1) ρύπανση διαδρομής, 2) κοψίματα διαδρομής shortcuts), 3) ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους συναθλητές και το προσωπικό της διοργάνωσης, 4) απώλεια αριθμού αθλητή και οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά.
 1. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και οι διοργανωτές του αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι' αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και οι διοργανωτές του αγώνα αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.
 1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ:Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Α.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

17Km

LEFKAS TRAIL RUN 2017

Ο Σύλλογος Επαγγελµατιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας µε τον Αθλητικό

Σύλλογο Λευκάδας “Φίλανδρος” συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Οµοσπονδίας

Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισµού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του ∆ήµου Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, και προκηρύσσουν τον αγώνα Ορεινού τρεξίµατος Lefkas Trail Run 2017 ο οποίος περιλαµβάνει διαδροµές 23km,13 km, 5km ενηλίκων και 600m για παιδιά.

Ηµεροµηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017.

Σηµείο εκκίνησης – τερµατισµού: Λιµάνι Νικιάνας Λευκάδας.

Ώρα εκκίνησης: 23χλµ: 09:00π.µ.,13χλµ 09:30 Αγώνας 5χλµ: 09:15πµ, Αγώνας 600µ 10:30πµ

∆ιαδροµή αγώνα: Το µήκος των διαδροµών θα είναι 23, 13 και 5 χιλιόµετρα σε άσφαλτο, µονοπάτια και αγροτικούς δρόµους. Η διαδροµή θα διέρχεται από παραδοσιακούς οικισµούς, ιστορικά µνηµεία και παλαιά µοναστήρια.

• Οι δροµείς της διαδροµής των 23 χιλιοµέτρων θα κινηθούν σε υψόµετρο από 1 έως 660 µέτρα, και η συνολική θετική υψοµετρική θα είναι περίπου 1260 µέτρα.

• Οι δροµείς της διαδροµής των 13 χιλιοµέτρων θα κινηθούν σε υψόµετρο από 1 έως 660 µέτρα, και η συνολική θετική υψοµετρική θα είναι περίπου 730 µέτρα.

• Οι δροµείς της διαδροµής των 5 χιλιοµέτρων θα κινηθούν σε υψόµετρο από 1 έως 150µέτρα, και η συνολική θετική υψοµετρική θα είναι περίπου 150µέτρα.

• Οι δροµείς της παιδικής διαδροµής των 600 µέτρων θα κινηθούν σε επίπεδο ασφαλτοστρωµένο δρόµο.

Κανονισµοί: Ισχύουν οι κανονισµοί όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα.

∆ήλωση συµµετοχής: Η δήλωση συµµετοχής στον αγώνα θα γίνεται ηλεκτρονικά στο www.lefkastrailrun.com. Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να συνοδεύεται µε την κατάθεση του αντίστοιχου αντιτίµου στον κάτωθι λογαριασµό της Alpha Bank 684-002101136862 ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, (ΙΒΑΝ: GR 72 0140 6840 6840 0210 1136 862 ) µε την αιτιολογία το ονοµατεπώνυµο του αθλητή (πχ Παπαδόπουλος Γεώργιος). Σε περίπτωση ηλεκτρονικής µεταφοράς των χρηµάτων από άλλη τράπεζα πλην της Alpha Bank το επιπλέον κόστος βαραίνει τον αθλητή.

Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να παρουσιάζεται κατά την παραλαβή του αριθµού συµµετοχής.

Επιστροφή χρηµάτων προβλέπεται µόνο σε περίπτωση µαταίωσης του αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συµµετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί µέχρι την ∆ευτέρα 2/10/2017. Όσοι προσέλθουν την ηµέρα του αγώνα δίχως προηγηθείσα συµµετοχή ή δηλώσουν πέραν της ηµεροµηνίας λήξης των εγγραφών, δεν θα πάρουν αριθµό και δεν θα αναφέρονται στα αποτελέσµατα.

Κόστος συµµετοχής:

23χλµ: 20€. Περιλαµβάνονται ηλεκτρονική χρονοµέτρηση, αναµνηστικό µετάλλιο για όσους τερµατίσουν εντός χρονικού ορίου, τροφοδοσία αγώνα, γεύµα στον τερµατισµό, και αναµνηστικό τεχνικό µπλουζάκι.

13χλµ: 10€. Περιλαµβάνονται ηλεκτρονική χρονοµέτρηση, αναµνηστικό µετάλλιο για όσους τερµατίσουν εντός χρονικού ορίου, τροφοδοσία αγώνα, γεύµα στον τερµατισµό.

5χλµ: 5€ Περιλαµβάνονται ηλεκτρονική χρονοµέτρηση, αναµνηστικό µετάλλιο για όσους τερµατίσουν, τροφοδοσία αγώνα, γεύµα στον τερµατισµό.

600µ: 3€ Περιλαµβάνονται ηλεκτρονική χρονοµέτρηση, αναµνηστικό µετάλλιο για όσους τερµατίσουν. Μόνο για τον παιδικό αγώνα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης του αντιτίµου συµµετοχής στην Γραµµατεία του αγώνα το Σάββατο 7/10/2017, αρκεί οι συµµετέχοντες να έχουν γραφτεί µέχρι και την ∆ευτέρα 2/10/2017. Τα κέρδη από τον παιδικό αγώνα των 600 µέτρων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τεχνικό T-Shirt: Για τους δροµείς των 23 χιλιοµέτρων το τεχνικό T-Shirt συµπεριλαµβάνεται στο πακέτο συµµετοχής.

Για τους δροµείς των 13 και 5 χιλιοµέτρων είναι προαιρετική η επιλογή του τεχνικού T-shirt κατά την εγγραφή, και µπορεί να αποκτηθεί µε το επιπλέον ποσό των 8 ευρώ.

Εάν κάποιος θέλει να αγοράσει το τεχνικό T-Shirt, χωρίς να το έχει δηλώσει, µπορεί να το αποκτήσει µετά από το τέλος του αγώνα, στην τιµή των 10 ευρώ, και εφόσον θα υπάρχει διαθεσιµότητα.

Μεταφορά: Από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στα ήδη υπάρχοντα δροµολόγια του ΚΤΕΛ για Λευκάδα οι ήδη εγγεγραµµένοι δροµείς έχουν έκπτωση 50% την οποία θα διασφαλίσουν την ηµέρα παραλαβής του εισιτηρίου τους από 6/10/2017 και έπειτα επιδεικνύοντας την αστυνοµική τους ταυτότητα. Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να προβούν σε κράτηση θέσης νωρίτερα στα κατά τόπους πρακτορεία ΚΤΕΛ.

∆ιαµονή: Η ∆ιοργάνωση έχει φροντίσει να πάρει έκπτωση από καταλύµατα και ξενοδοχεία της περιοχής προκειµένου να εξυπηρετήσει το δροµικό και συνοδό κοινό. Επίσης για συλλόγους άνω των 25 ατόµων, οι οποίοι θα µεταβούν µε δικό τους µέσο, υπάρχουν ειδικές τιµές για τις οποίες ο υπεύθυνος της εκδροµής πρέπει να έρθει σε επικοινωνία το συντοµότερο µε την διοργάνωση προκειµένου να γίνει εγκαίρως η κράτηση λόγω περιορισµένου αριθµού κλινών.

Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους 3 αγώνες ενηλίκων. Επίσης στον αγώνα 23 χλµ. θα βραβεύονται οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας όπως αναγράφονται παρακάτω. Οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης δεν θα βραβεύονται στις ηλικιακές κατηγορίες.

ΑΝ∆ΡΩΝ

1. έως 39 ετών

2. 40 – 49 ετών
ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. έως 39 ετών

2.40 – 49 ετών

2. 50 +
2. 50–59ετών

3.60+ετών

Κατηγορίες 23 χιλιοµέτρων: Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συµµετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αµέσως επόµενη, ή στην προηγούµενη αν πρόκειται για την τελευταία.

Ασφάλεια αθλητών: Οι Αθλητές και Αθλήτριες συµµετέχουν και ασφαλίζονται µε δική τους ευθύνη και η ασφάλεια επιβαρύνει τους ίδιους.

Χρόνος αποκλεισµού (αφορά τα 23 χιλιόµετρα): Οι Αθλητές που θα φθάνουν στον σταθµό «ΚΟΛΥΒΑΤΑ» (8ο περίπου χλµ) µετά τις 2 ώρες από την έναρξη (µε βάση το χρονόµετρο της διοργάνωσης), θα αποκλείονται από την συνέχεια του Αγώνα.

Εξοπλισµός αθλητών: Οι Αθλητές εφ’ όσον επιθυµούν µπορούν να είναι εφοδιασµένοι µε υδροδοχείο - τα υγρά θα διατίθενται σε πλαστικό ποτήρι, κινητό τηλέφωνο και αδιάβροχο τζάκετ εφ’ όσον ο καιρός είναι βροχερός.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινοµένων οι διοργανωτές Σύλλογοι µπορούν να τροποποιήσουν τις διαδροµές ή και να ακυρώσουν ή να αναβάλλουν τους αγώνες για την ασφάλεια των αθλητών.

Γενικά: Οι αριθµοί συµµετοχής θα δοθούν στην αφετηρία στο λιµάνι της Νικιάνας, πριν την έναρξη του αγώνα 07:00-08:00πµ και την προηγουµένη των Αγώνων από τις 5-9µµ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6982339164 και 6972084504, ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

εκ του ∆Σ
Υπεύθυνος ∆ιοργάνωσης

Σύλλογος Επαγγελµατιών και
Μανωλίτσης Στέφανος Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας

artemisio.png          3ο Artemisio Trail Run

(ΚΑΡΥΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Καρυά, Αργολίδας.
Ημερομηνία: Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017.
Ώρα εκκίνησης08:30 π.μ. για τους δρομείς, 09:30 π.μ. για περιπατητές – Ορειβάτες.

Απόσταση: 22,5 χλμ για δρομείς, θετικής υψομετρικής 1451μ και 8 χλμ για Περιπατητές - Ορειβάτες.

Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού-Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ.)  και Βουνοπαρέα Αργολίδας.

Συνδιοργανωτές:  Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας – N.Π.Δ.Δ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Περιγραφή Διαδρομής: Διαδρομή Δρομέων : 80% μονοπάτι και 20% χωματόδρομος https://connect.garmin.com/modern/activity/1967951642/share/0?lang=el&t=1505075373

Διαδρομή Περιπατητών - Ορειβατών : Μονοπάτι, χωματόδρομος, άσφαλτος.

http://argolidarunners.blogspot.gr/search/label/photos

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας ανά 5χλμ. περίπου και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 5 ώρες και οι περιπατητές – oρειβάτες σε 3 ώρες.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974481474

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Διευκρινίζεται πως η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα αφορά μόνο τους δρομείς.

Έπαθλα: Οι τρεις πρώτοι Άνδρες γενικής κατηγορίας και οι τρεις πρώτες Γυναίκες γενικής κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο. Σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο καθώς κι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και καλαίσθητο δώρο έκπληξη για κάθε ορεινό δρομέα.

Κατάθεση δηλώσεων - προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Τετάρτη 27/09/2016. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Πληροφορίες: Δρομείς στο τηλέφωνο 6978611666 (Δημήτριος Σαμαρτζής).

Περιπατητές – Ορειβάτες στο τηλέφωνο 6972705070 (Σπύρος Τότσικας).

Εξοπλισμός: Προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους αθλητές στη διάρκεια του αγώνα και αυτός αποτελείται από ένα και μόνο αντικείμενο: Παγούρι υδροδοσίας 500 ml.

Εθελοντική Προσφορά

Ο αγώνας θα υποστηριχτεί υγειονομικά από τον Ερυθρό Σταυρό (τοπικό τμήμα Άργους), την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα θα παρέχουν οι Εντουράδες Άργους, το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους , οι  Εργαζόμενοι Τεχνικού Τμήματος Ο.Τ.Ε. Άργους.

Αιτήσεις Εγγραφής Δρομέων εδώ:

https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=ac328cc859583cb8d5136a9670621740

Ιατρική Εξέταση: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα. Όριο ηλικίας για τους δρομείς είναι το 18ο έτος. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.

Για τους περιπατητές κάτω των 18 ετών απαιτείται η συνοδεία γονέων ή συνοδών.

Το Αrtemisio Trail Run αποτελεί αγώνα κριτήριο για τον μαραθώνιο Ολύμπου                “ Olympus Marathon”.

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001