Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Εκδρομή ΣΔΙ στη Σόφια

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας που θα συμμετέχουν στην οργανωμένη εκδρομή για το Μαραθώνιο της Σόφιας να περάσουν απο το γραφείο Armonia Travel (Γρηγορίου Σακκά 11) προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πληρωμής έως την Παρασκευή 18-09-2015. Υπάρχουν κάποιες θέσεις ακόμη διαθέσιμες για όποιον ενδιαφέρεται ως αθλητής ή συνοδος για το λόγο αυτό παραθέτουμε κάποιες πληροφορίες για την εκδρομή

Εγγραφή και εκδρομή στο Μαραθώνιο της Σόφιας και τους παράλληλους αγώνες 20ΚΜ και 8ΚΜ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015.
Τα κριτήρια επιλογής του παραπάνω αγώνα έχουν να κάνουν τόσο με το χαμηλό κόστος της εκδρομής όσο και με τη δυνατότητα που δίνεται στους αθλητές να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών αγώνων . Του μαραθωνίου 42195 μέτρα ενός αγώνα 20 ΚΜ και ενός αγώνα 8ΚΜ.
Επίσης ο ΣΔΙ έχει αποφασίσει τη συμμετοχή του με ομαδική εκδρομή την άνοιξη σε έναν από τους μεγάλους Μαραθωνίους της Ευρώπης (ανακοίνωση θα υπάρξει μετά τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών)Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε κάθε αθλητή ανεξάρτητα με το αγωνιστικό του καλεντάρι να συμμετέχει στην εκδρομή.
Το γραφείο με το οποίο θα συνεργαστούμε είναι το ARMONIA TRAVEL (Γρηγορίου Σακκά 11-τηλ.2651032328) το οποίο μας έχει εξασφαλίσει ένα ταξίδι με αναχώρηση από τα Ιωάννινα την Παρασκευή το πρωί 2 Οκτωβρίου και επιστροφή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το βράδυ. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Σόφιας και ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό γεύμα) στην τιμή των 119 ευρώ. Η απόσταση με το λεωφορείο υπολογίζεται με τις στάσεις και τους ελέγχους στα σύνορα σε χρονική διάρκεια 8-9 ωρών .Η επιβάρυνση για όσους θα αγωνιστούν είναι 20 ευρώ για το μαραθώνιο , για τον αγώνα 20ΚΜ 10ευρώ και για τον αγώνα 8ΚΜ 5ευρώ.Ο ΣΔΙ αναλαμβάνει την ομαδική εγγραφή των αθλητών που θα δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο ARMONIA TRAVEL έως τις 19 Σεπτεμβρίου.
Η διαδικασία είναι απλή . Ο καθένας ατομικά προσέρχεται στο γραφείο του ARMONIA TRAVEL δηλώνοντας συμμετοχή δίνοντας 50 ευρώ προκαταβολή ή όλο το ποσό αν επιθυμεί και τη συμμετοχή στον αγώνα εφόσον αγωνιστεί. Μαζί με το φωτοαντίγραφό αστυνομικής ταυτότητας τα στοιχεία δίνονται στο ΣΔΙ προκειμένου να γίνει η ομαδική εγγραφή για όσους θα δηλώσουν έως 19 Σεπτεμβρίου . Από εκεί και πέρα ο καθένας γράφεται ατομικά-ηλεκτρονικά μέχρι τη μέρα του αγώνα. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν και συνοδοί ή αθλητές άλλων συλλόγων εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην εκδρομή είναι να έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων
Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα.
Σημείωση: Για την είσοδο στη Βουλγαρία απαιτείται αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου
Πληροφορίες για το ξενοδοχείο: http://www.booking.com/hotel/bg/ramada-sofia.el.html
Πληροφορίες για τον αγώνα: http://marathonsofia.com/?lang=en
Για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της εκδρομής : Τσεντσερή Μιχάλη 6979355888


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001